Města a obce

Mobilní kuchyně rychlého nasazení – KRR 50

Výsledek obrázku pro KRR 50 E

 

Mobilní  kuchyně pro rychlé nasazení  KRR 50 je speciálně navržena pro scénáře, kde je k dispozici malá nebo žádná infrastruktura. Lze s ní  provádět všechny procesy vaření, jako je vaření, vaření v páře, lehké napařování, smažení, pečení.

Slouží  k přípravě menu až pro 50 osob nebo jednoduchých jídel až pro 75 osob. .

Mezi hlavní výhody kuchyně KRR 50 patří:

– snadná a rychlá přeprava

– nízké nároky na prostor

– nejvyšší hygienické standardy

– lze variabilně kombinovat

 

Úpravna vody WTC 5000 UF

Energeticky úsporná a nenáročná úpravna vody WTC 5000 UF má výdej pitné vody až 5000 litrů za hodinu. Použitím spolehlivých částic ultrafiltrační membrány jsou pevné částice,mikroorganismy a viry bezpečně odstraněny. Díky své modularitě lze systém snadno a rychle rozebrat na jednotky a přepravovat v nerovném terénu s hmotností menší než 100 kg na jednotku. Všechny součásti, které jsou v přímém kontaktu s pitnou vodou, splňují mezinárodně uznávané normy pro styk s pitnou vodou. V důsledku toho mohou být splněny požadavky na jakost pitné vody WHO a všech nařízení o pitné vodě.

 

Mobilní polní kuchyně

 

Hlavní prvkem mobilní polní kuchyně jsou čtyři modulární místa na terénním jednoosém přívěsu, která je možno volně konfigurovat podle individuálních požadavků. Systém je možno připravit k použití do 30 minut a v závislosti na konfiguraci zařízení je systém vhodný k vaření kompletního menu až pro 350 osob. Při záchranných operacích je podle konfigurace zařízení možno zajistit jednoduché jídlo až pro 900 pracovníků v jedné směně. Všechny moduly polní kuchyně jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a zajišťují nejvyšší hygienickou úroveň. Mobilní polní kuchyně odpovídá ve všech směrech mezinárodní normě HACCP (Hazard analysis and critical control points). Polní kuchyni je možno používat s různými hořáky, např. tlakovým, atomizačním a plynovým hořákem nebo hořákem na pevné palivo.

 

Lahvovací linka

Lahvovací linka v kontejneru umožňuje plnit kapacitu až 1300 litrových lahví za hodinu. V souladu s nejpřísnějšími hygienickými standardy zajišťuje systém bezúdržbové plnění upravované pitné vody přímo na místě. Vzhledem ke zpracování předlisků do lahví je zapotřebí pouze zlomek přepravního objemu. To nejen snižuje náklady na logistiku, ale také dopravní rizika v krizových a katastrofických oblastech. Oddělení pracovní a technické místnosti zaručuje plně automatický a uživatelsky příjemný provoz. Navíc integrace do standardního kontejneru pro námořní dopravu ISO 1 C zjednodušuje logistiku. Mikrobiologicky vynikající kvalita pitné vody v lahvích byla v posledních letech potvrzena, a to i v extrémních podmínkách.